Kalendár z Udalosti
Po Po
Ut Ut
St St
Št Št
Pi Pi
So So
Ne Ne
0 udalosti,
1 udalosť,
Kurz OVOCINÁRSTVO BLÍZKE PRÍRODE – 5. WEBINÁR
Kurz OVOCINÁRSTVO BLÍZKE PRÍRODE – 5. WEBINÁR
V kurze Ovocinárstvo blízke prírode prevedieme účastníkov všetkými základnými témami, ktorými sa ovocinárstvo a ovocinári pri svoje práci zaoberajú. Zameriavame sa pri tom predovšetkým na tradičné a súčasné ekologické prístupy.
0 udalosti,
1 udalosť,
Kurz VČELÁRENIE BLÍZKE PRÍRODE – 2. WEBINÁR
Kurz VČELÁRENIE BLÍZKE PRÍRODE – 2. WEBINÁR
Kurz určený pre budúcich, nových ale aj zabehnutých včelárov, ktorí cítia, že vzťah človek-včela musí byť založený na vzájomnom rešpekte.
0 udalosti,
0 udalosti,
0 udalosti,
1 udalosť,
1 udalosť,
Kurz VČELÁRENIE BLÍZKE PRÍRODE – 3. WEBINÁR
Kurz VČELÁRENIE BLÍZKE PRÍRODE – 3. WEBINÁR
Kurz určený pre budúcich, nových ale aj zabehnutých včelárov, ktorí cítia, že vzťah človek-včela musí byť založený na vzájomnom rešpekte.
0 udalosti,
1 udalosť,
Kurz ZÁHRADNÍK – 2. WEBINÁR
Kurz ZÁHRADNÍK – 2. WEBINÁR
Rozdelenie pestovaných druhov rastlín.
Ich časové a druhové rozdelenie na pozemku.
Predpestovanie priesad a pomocníci pri skorej zelenine.
Kompostovanie a využitie organických hnojív a výluhov.
0 udalosti,
0 udalosti,
0 udalosti,
1 udalosť,
Kurz ZÁHRADNÍK – 3. WEBINÁR
Kurz ZÁHRADNÍK – 3. WEBINÁR
Ochrana rastlín biologickým spôsobom.
Vyvýšené záhony a ich skladba rastlín.
Spôsoby obrábania pôdy – tvorba záhonov.
Pracovné operácie na pozemku.
1 udalosť,
Kurz VČELÁRENIE BLÍZKE PRÍRODE – 4. WEBINÁR
Kurz VČELÁRENIE BLÍZKE PRÍRODE – 4. WEBINÁR
Kurz určený pre budúcich, nových ale aj zabehnutých včelárov, ktorí cítia, že vzťah človek-včela musí byť založený na vzájomnom rešpekte.
1 udalosť,
Webinár: ARCH 3 – TERASOVANIE ZÁHRAD, OPORNÉ MÚRY
Webinár: ARCH 3 – TERASOVANIE ZÁHRAD, OPORNÉ MÚRY
Realitky sú plné ,,krásnych slnečných rovinatých pozemkov". Ale ak patríte k tým, čo naopak vidia potenciál práve vo svahu, alebo ste nebodaj šťastným majiteľom takejto ,,šikmej" záhrady, tento webinár je práve pre vás. Ukážeme si viacero možností, ako takýto pozemok dizajnérsky uchopiť. Na príkladoch z praxe si ukážeme výhody, ale aj úskalia niektorých riešení tak, aby ste si vedeli vybrať to najvhodnejšie práve pre vás a vašu záhradu.
1 udalosť,
Kurz ZÁHRADNÍK – 4. WEBINÁR
Kurz ZÁHRADNÍK – 4. WEBINÁR
Polykultúrne spoločenstvá – kombinácie druhov
Biologická ochrana v polykultúre.
Osevné postupy.
0 udalosti,
0 udalosti,
0 udalosti,
1 udalosť,
Kurz ZÁHRADNÍK – 5. WEBINÁR
Kurz ZÁHRADNÍK – 5. WEBINÁR
Voda a hospodárenie s ňou v záhrade.
Zavlažovanie počas roka.
Mulčovanie.
1 udalosť,
Kurz VČELÁRENIE BLÍZKE PRÍRODE – 5. WEBINÁR
Kurz VČELÁRENIE BLÍZKE PRÍRODE – 5. WEBINÁR
Kurz určený pre budúcich, nových ale aj zabehnutých včelárov, ktorí cítia, že vzťah človek-včela musí byť založený na vzájomnom rešpekte.
0 udalosti,
1 udalosť,
Kurz ZÁHRADNÍK – 6. WEBINÁR
Kurz ZÁHRADNÍK – 6. WEBINÁR
Základy semenárenia a možnosti v záhrade.
Starostlivosť o pozemok počas roka.
Starostlivosť o rastliny počas vegetácie.
0 udalosti,
0 udalosti,
0 udalosti,
1 udalosť,
Kurz ZÁHRADNÍK – 7. WEBINÁR
Kurz ZÁHRADNÍK – 7. WEBINÁR
Zber a uskladnenie zeleniny podľa druhov.
Spôsoby spracovania zeleniny a aromatických rastlín.
Spôsob spracovania rastlinných zvyškov a zelené hnojenie.
1 udalosť,
Kurz VČELÁRENIE BLÍZKE PRÍRODE – 6. WEBINÁR
Kurz VČELÁRENIE BLÍZKE PRÍRODE – 6. WEBINÁR
Kurz určený pre budúcich, nových ale aj zabehnutých včelárov, ktorí cítia, že vzťah človek-včela musí byť založený na vzájomnom rešpekte.
1 udalosť,
Webinár: GAZDOVSKÝ TRH A PREDAJ Z DVORA
Webinár: GAZDOVSKÝ TRH A PREDAJ Z DVORA
Lokálne potraviny. Ako bezpečne spoznať ich pôvod, podmienky pestovania, chovu a prípravy výrobkov? Toto je pre vnímavého spotrebiteľa veľmi dôležité. Čo ak ste tým pestovateľom, chovateľom, výrobcom vy? Viete čo všetko musíte splniť, aby ste mohli prísť so svojim tovarom na trh? A čo musí spraviť organizátor trhu, aby sa trh mohol konať? Prihovoria sa vám aj farmári z regiónu v okolí Levíc.
1 udalosť,
Kurz ZÁHRADNÍK – 8. WEBINÁR
Kurz ZÁHRADNÍK – 8. WEBINÁR
Predaj z dvora, ekonomika farmy, možnosti spolupráce.
Vyhodnotenie individuálnych projektov.
Otázky a odpovede k prebraným témam.